Loading Evenimente
13
noiembrie
vineri

Reprezentație București

noiembrie 13, 2020 @ 19:00 - 22:00
65lei – 345lei
  • Acest eveniment a trecut.

„Shrek Musicalul” – 13 noiembrie 2020, ora 19:00 » E spectacolul-senzație al acestui an!

Realizatorii producțiilor de succes „MAMMA MIA!” și „My Fair Lady” prezintă un nou spectacol de excepție – „Shrek Musicalul”, care va avea premiera în România pe 13 noiembrie, la Sala Palatului din București, de la ora 19:00. Biletele pentru musicalul SHREK-TACULOS se găsesc de azi online, pe https://bilete.shrekthemusical.ro/, și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone / Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un adevărat hit pe Broadway și West End, „Shrek Musicalul” include, în versiunea autohtonă, peste 70 artiști și dansatori, mai mult de 100 de costume care redau cu acuratețe personajele de poveste, momente dinamice de coregrafie și numere muzicale pline de energie și emoție. „Shrek Musicalul” va fi un show fabulos. O echipă de profesioniști în efecte speciale va transforma uluitor artiștii și va da viață personajelor de poveste ale spectacolului.

Bazat pe filmul de animație care a câștigat premiul Oscar și pe cartea lui William Steig, musicalul regizat de Răzvan Ioan Dincă aduce pe scenă povestea extrem de amuzantă a căpcăunului Shrek, înconjurat de personaje savuroase, într-un univers fantastic. E un spectacol pentru toți membrii familiei, între 6 și 99 de ani :), despre dragoste și sinceritatea de dincolo de aparențe. Un spectacol care îi face să râdă pe copii și îi emoționează pe adulți.

Compozitoarea Jeanine Tesori semnează melodiile care au cucerit Hollywood-ul și Broadway-ul, iar textierul David Lindsay-Abaire ascunde un umor subtil printre glumele antrenante ale personajelor. Spectacolul va fi tradus și adaptat în limba română.

Pregătiți-vă să descoperiți într-o experiență „live” de neuitat povestea umană a căpcăunului atât de iubit de publicul de toate vârstele!

 

Detalii
Data: noiembrie 13, 2020
Timp: 19:00 - 22:00
Preţ: 65lei – 345lei
Categorie EvenimentMusical
Locație
Denumire locatie Sala Palatului
Adresă: Strada Ion Câmpineanu 28
București, 010039 România

+ Harta Google
Organizator
Nume Organizator Sound Design
Telefon: +40 746 874 225
Email: